4.4.08

Pro, Anti


Kävimme tänään ruokatunnilla kävelyllä Malieveldissä. Paikka oli aivan täynnä poliiseja: fillaripoliiseja, moottoripyöräpoliiseja, poliisiautoja, mellakka-autoja. Kysyimme lähimmiltä poliiseilta, että mitäs kummaa. Kuulemma mielenosoitus, aihetta kysyessämme poliisisetä sanoi "Menkää itse kysymään".

Aikamme kierreltyämme löysimme viisi (5) mielenosoittajaa, jotka urheasti seisoivat paikallaan yhden A4-lapun kanssa. Pro-Wilders, anti-islam. Lieselot otti vähän kuvia Holgalla ja Raoul ja minä seisoksimme katsomassa. Mitään ei tapahtunut.

Iltapäivällä lehdet uutisoivat, että pro-Wilders -miekkari peruttiin osanottajamäärän vähäisyyden vuoksi. Paikalle kun ei tullut marssillista väkeä.

Hih.3 kommenttia:


 1. No ehkä siellä hollanderissa on kuitenkin jotain tervettä hedelmälihaa, eikä koko systeemi ole kuin mätä ompppu?

  VastaaPoista
 2. Juu, kyl.  Telkasta tulee Silent Hill - pitäis muistaa olla katsomatta tietokonepelien perusteella tehtyjä leffoja. Ainakin kunnes joku jossain joskus tekee Nethack - The Movien.

  VastaaPoista
 3. Silent Hill on erinomainen pelisarja.  Ei se leffaversio ole ihan pahimmasta päästä pelielokuvien surkuhupaisassa sarjassa. Nethack vois olla aika kova kulttielokuva.

  VastaaPoista