22.4.08

je suis rentrée à la maison


Pariisi oli hyvä. Kylläpä sitten pidän Ranskasta.

Ei yhtään varsinaista hyvää kuvaa tältä reissulta, muutama turisti ja muutama härö. 28mm opiska on takatarkenteinen, nyyh.

Emilia as a tourist

Turisti-Emilia


Paris was in motion

Pariisi oli liikkuvainen.

Tarkempaa rapoa myöhemmin, nyt pitää valmistella huomista koulupäivää. Ai niin, kesä tuli poissaollessani Hollantiin. Päivällä lähtiessäni Pariisista satoi, saapuessani 3 tuntia myöhemmin kotiin oli t-paitakeli.4 kommenttia:

 1. Opiska: Miten se nyt silleen? Vai ostitko varta vasten reissulasin ja ilmeni vasta paikan päällä?:(  Tarkempi rapo: Koeta tehdä matkakuvauksestasi mahdollisimman luotaantyöntävä! Olen jo pidemmän aikaa taas rapistellut vinnairin sivuja jo siihen malliin, että ei paljoa yllytystä tarvita;)

  VastaaPoista

 2. Uaah... Hertsiii! Todella kesäisen oloista siellä pariisien maassa. Tänään oli pari astetta pakkasta. Osa herkemmistä kasveista on yhä pakkaspeitteiden alla suojassa. Pyöräilin poikkeuksellisesti töihin. Lihakset kipiät: huono kunto, syyttäkää auton rappeuttavaa vaikutusta.

  VastaaPoista
 3. Ei mulla ole kauaa tuota 28-millistä ollut, mutten nyt sentään ihan tätä varten ostanut. Täytyy vähän testailla sitä vielä.  Tänään oli sellaiset 20 astetta, oli kiva viuhtoa kuvaamassa pitkin Haagia.

  VastaaPoista

 4. Testit tässä olisi menossa itselläkin (se aiemmin mainittu 100-400mm) vaan kun pitäisi välillä pohtia valtio-opillisia asioita:( Kummallinen vekotin tuo objektiivi kaiken kaikkiaan, pumppuzoomi vaatii kyllä totuttelua ja painoakin on puolitoista kiloa!

  VastaaPoista