12.4.08

Omituiset internet-meemit, joihin olen haksahtanut


...osa N

Rickrolling is a prank and Internet meme involving the music video for the 1987 Rick Astley song "Never Gonna Give You Up".
In a Rick Roll, a person provides a link they claim is relevant to the
topic at hand which actually takes the user to the Astley video. The
URL can be masked or obfuscated in some manner so that the user cannot
determine the true source of the link without clicking (and thus
satisfying their curiosity).

(Wikipedia)6 kommenttia:


 1. Herrajjesta, mutta eikö toi ole jo vähän julmaa?

  VastaaPoista
 2. Ohari: Sas muuta.  Mutta miksi mä muistan melkein kaikki vuoden 1987 listahitit? Tuliko meille silloin MTV tai jotain, vai tiivistyikö vuonna 1987 vain kasarimusiikin kerma?  http://en.wikipedia.org/wiki/1987_in_music

  VastaaPoista

 3. OI, oi oi, älä silmä pieni katso mitä vain! Järkyttävintä on saada itsensä kiinni hempeästi hymyämästä, kun noita vielä jossain soitetaan. Luulen, että kasarius kumuloitui vuoteen -87, ja ehkä sen jälkeen jo vähän helpotti.

  VastaaPoista
 4. Hei on tuolla ihan hyvääkin musaa! Es mes U2, The Smiths (joka muuten hajosi samana vuonna: sääli) ja Gunnarit (heidän ainoa hyvä levy). Samana vuonna tuli nähtyä Deep Purple MK2-kokoonpanossa Jäähallissa (levy oli kuitenkin vähän keskinkertainen). Muistoja muistoja...  Mutta sitten tosiaan on tuolla listalla aika paljon ihan tavallista kasarihumppaa. Ja miksi minulla tulee vuodesta 1987 silti ensimmäisenä mieleen Pet Shop Boysien videot? Evil!

  VastaaPoista
 5. Mulle tulee ekana mieleen Stock-Aitken-Waterman -roina, jota oli tuolloin tarpeeksi ja paljon.. Kylie Minoguen I Should Be So Lucky hyvänä esimerkkinä, vaikka se taisi nousta hitiksi vasta '88.  (http://en.wikipedia.org/wiki/Stock_Aitken_Waterman)  Mutta hyvääkin joo! Joshua Tree julkaistiin 1987.

  VastaaPoista

 6. Rickrollingista on toisinaan paljonkin hupia: Aprillipäivänä jokainen YouTuben etusivun linkki vei Rick Astleyn videoon.. :-)

  VastaaPoista