3.4.08

Tauti vei voimat


Olimme hyppimässä seinille eli pulteroimassa eli sisäkiipeilemässä urheilutalon matalalla seinällä ja nyt on ihan kuitti olo, vaikka minä kävin seinällä varmaan kokonaista neljä kertaa. Hauskaa hommaa. Vaikka muussaakin varpaat. Kiipeilykengät ovat sellaiset, että niissä varpaiden kuuluu olla kippurassa ja kengän kuuluu istua jalkaan kuin tiukka sukka. Jos kengät jalassa pystyy kävelemään kunnolla lenkin, ovat kengät liian isot.

Pakko harrastaa sisäurheilua, kun keli pysyy tuollaisena kökkönä jatkuvasti. Viime vuonna tähän aikaan teimme pyöräretkiä, nyt ei oikein tarkene fillaroida pitkiä matkoja. Ja ensi viikon alussa mennee taas nollan kieppeille. Blah.2 kommenttia:

  1. Minen pysty kiipeilemään yhtään millekään seinille kun kärsin niin ahdistavasta korkeanpaikan kammosta. Siis esimerkkinä vaikkapa ton meidän kaupungin Nuokkarin seinä.. Mitähän toi ois, ehkä 3-4m? Mutku pelottaa. Sattuu se sieltäkin pudota. Kerran olin siellä joskus yläasteella kompuroimassa ja huh.    Ei varmaan just nyt lohduta teikäläistä, mut kerrankin näin päin.. Täällä on päivisin ollut ihan keväistä, varjossa +10C ja nytkin noin klo23 näyttää mittari vielä +3.6. Jonakin yönä yhden maissa oli vielä muistaakseni +5.9! No, meillä olikin kehnoin talvi miesmuistiin (ja nais-).

    VastaaPoista
  2. Toi pulterointiseinä on varmaan vain 3 metriä tai jotain. Sieltä tömähdetään alas oikein paksuille patjoille. On tuolla urheilutalolla korkea kiipeilyseinäkin, jossa köysissä mennään, mutta en ole käynyt kurssia vielä niin en pääse sinne.    Aika erilaista hommaa kuin aikoinaan Aiguille des Grands Montetsilla..

    VastaaPoista