13.5.08

Resistance was futile



I was assimilated.



Shiny!!!

Veijo UPS pudotti laatikon viime metrillä, mutta onneksi matalalta ja onneksi ei damagea. Käyttöönotto huomattavan nopeaa. Muutaman minuutin kuluttua paketin avaamisesta olin jo skypettämässä H:lle (kuvan kera) ja asentelemassa tarpeellisia lisäjuttuja. Seuraavaksi pitäisi keksiä, miten tämän vehkeen DVD-asemasta tehdään aluekooditon...

Arkkitehtuuriosasto palaa yhä. Palo ei ole edes mitenkään kontrollissa. Harkitsen yöllistä pyöräreissua kameran kanssa...

Edit: ei siellä ole paljoa jäljellä. Katsokaapa video tuolta: dag.nl


9 kommenttia:

  1. Ooh, uusi työpöytänäkymä on aina niin herkullista. Kaikki on niin uutta, vaikka olisi kuinka tuttua. Vähän sama fiilis kuin katselisi uutta asuntoa ennen kuin kantaa huonekalut sisään. :-)



    Onpas hurja palo. Toivottavasti syyllinen on tosiaan kahvinkeitin, eikä mikän pyromaani, muuten pistäisi vihaksi aika pahasti, vaikkei henkilövahinkoja ollutkaan. Mutta tosiaan taide ja kirjasto, melkein kuin lapsen polttaisi.

    VastaaPoista

  2. Joo... siellä oli itkeviä proffia ja pitkän linjan arkkitehtejä pitkin pihaa. Elämäntyö meni sit kerralla. Toivottavasti tosiaan ei ole (enää) pyromaanista kyse. Sitä lajia tuli ihan riittämiin, kun kolme opiskelijoiden asuttamaa kämppää + yksi hotelli tuikattiin tuleen tässä keväällä.

    VastaaPoista
  3. Niinjoo, ja työpöytänäkymän lisäksi uutta on melkein kaikki muukin, eikä ollenkaan tuttua. Sellainen uusi hassu omenankuvakin tuolla vasemmassa yläkulmassa. ;-)



    Mutta Macit on niin helppoja että sen kun alkaa käyttää... hetkellisesti oli kyllä vaikea uskoa, että ohjelmat asennetaan kiskomalla ne hiirulla Applications-kansioon. Siinäkö kaikki?!

    VastaaPoista

  4. Hui, tulipalot on kamalia! tätiäm usein vain lukee sivua eikä osaa mitään kommentoida....Isoja tulppaanin sipuleita tosin kaivataan, edelliset vei myyrät...

    VastaaPoista

  5. Hui, tulipalot on kamalia! tätiäm usein vain lukee sivua eikä osaa mitään kommentoida....Isoja tulppaanin sipuleita tosin kaivataan, edelliset vei myyrät...

    VastaaPoista
  6. Bitti ei kuulemma palanut kuitenkaan. "It has been confirmed however that all computer files that were centrally stored have been saved." Ottakaa siis backupit kovalevyistanne ennen kuin kaffenkeittimenne alkaa sauhuamaan..

    VastaaPoista

  7. Himskutti kun oli kovat savut. Ei kai vaan siellä rakennuksessa ole käytetty asbestia?

    VastaaPoista
  8. M: joo, kuulin että siellä tiluksilla oli ollut myyräntyötä.



    Petri: oli siellä asbestia tietty, talo oli valmistunut 1970...

    VastaaPoista

  9. Niin ja H: konis ei ole siinä rakennuksessa, onneksi.

    VastaaPoista