23.2.07

...


En keksinyt otsikkoa. Pitää vain testata, kuinka vikkelä uusille palvelimille muuttanut Vuodatus nyt onkaan. Siksi tämä kirjoitus, vaikka paljoakaan asiaa ei ole.

Olen aloittanut uuden kurssin ja pähkäilen vanhojen kurssien kanssa yhä. Uusi on kehitysmaatutkimuksen johdantojakso. Meillä on kasapäin luentoja mp3-tiedostoina ja kalvot pdf-muodossa. Luentopäiväkirja tehdään avoimen yliopiston järjestelmään ja tenttikin on verkkosellainen. Kovin on näppärää tällaiselle etäilijälle. Politiikan ja diplomatian kurssille pitäisi kirjoittaa essee pikapikaa, ja ideoiden & aatteiden kirjoja metsästää kissojen ja koirien kanssa. Uskontotieteen kurssilta odottelen jo loppuarvostelua. Eli ihan suhtkoht kiireistä opiskelusaralla!

Muulla saralla näperrystä. Teimme juuri muutaman ilfochromen fotolabrassa. Lisäksi koetan saada valmiiksi yhden keskeneräisen kaulaliinan ja löytää jostain kympin puikot paria uutta huivia varten. (Ei, tämä ei ole lankahamsteri- eikä tissiblogi, vaikka jos olisi, saattaisi blogilistan ilmoittama lukijamäärä olla menossa ylös- eikä alaspäin..)

Näin eilen kaupassa yksittäispakatun halon. Siis sellaisen, joka laitetaan takkaan. Maksoi yhden euron.

Ostimme alennuspelilaarista futiksen MM-kisatietokonepelin ja nyt pelaamme verissäpäin leikkijalkapalloa. Hämmästyttävän hauskaa puuhaa, siis ihmisvastustajaa vastaan.

2 kommenttia:


  1. Jos sä kirjoitat kirjoittamisen ja testauksen ilosta, mä kommentoin siitä samasta syystä. Ja siitä, että YKSITTÄISPAKATTU HALKO?! Haloo!? Missä vaiheessa Eurooppa muuttui Amerikaksi? Miksei mulle kerrottu? Hä?

    VastaaPoista

  2. Juujuu! Ymmärrän, että puutavara on täällä kallista - kaatoivat omat metsänsä jo vuosisatoja sitten - mutta yksittäispakata nyt halkoja! Pakkaus oli kuitenkin sentään paperista tehty, vaikka voisin kuvitella näppärän muovikääreenkin.. :-/

    VastaaPoista