26.2.07

Takku & Haarlem


Jumatsukka että voi essee takuta. Aihe on vieläpä suhtkoht mielenkiintoinen ja erittäin helppo noinniinkuin lähteiden saatavuuden suhteen (kylmä sota), mutta kun ei suju niin ei suju niin ei suju. Pitää odottaa myöhäisillan inspiraatiota ja koettaa sitä ennen pyöritellä täysin jumiutuneet hartiat kuntoon.

Kävimme eilen tutustumassa Haarlemiin, tai oikeastaan sateeseen Haarlemissa. Vettä tuli koko ajan niin paljon, että kaupungilla pyöriminen jäi lopulta aika vähäiseksi. Ihan kivalta se vähäkin näytti, vaikka esimerkiksi ne kuuluisat hofjet jäivät näkemättä. En myöskään jäänyt auton alle, vaikka setä mersussa koettikin kovasti ohittaa mahdollisimman läheltä, ja sitten ajoi elävän pulun päältä. Pulu onneksi heitti henkensä heti, eikä jäänyt kitumaan. Tapauksen todistettuamme olin tovin tolaltani.

Vierailimme yhdessä museossa, ei Frans Halsissa, vaikka piti, vaan Teylersissä vilkuilemassa fossiileja ja vanhoja keksintöjä. Ihan kiva, vaikka olisi voinut olla paremmin valaistu. Sitten kyllästyimme väistelemään sadetta ja luikahtelemaan sisätiloihin, joten junailimme kotiin.

Rainy Haarlem

Kuvan pulu ei ole se, joka jäi auton alle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti