8.2.07

Mooi weer he?


Täällä on sadellut tänään lunta. Kuulemma jotkut koulut ovat menneet tästä syystä kiinni, ja torikin lopetti aikaisin tältä päivältä. Onhan sitä lunta tullutkin varmaan kokonaista kaksi senttiä. Täti M pyysi kuvia, joten kävin näppäämässä pari.

Oude Delft in winter

Tässä meidän katumme hetki sitten.

Brabantse Turfmarkt

Tämä taas on Brabantse Turfmarktilta. Kuten näkyy, ei se lumi jää edes kunnolla maahan. Kivaa silti!

Äitini lienee muuten ajatustenlukija. Ajattelin eilen ja toissapäivänä, että voi kun saisi lukea Hesarin Kuukausiliitteen. Tänään oli postilaatikossa paketti, jossa helmikuun kuukausiliite ja bonuksena vielä Kodin kuvalehti. Kiitos sinne Suomeen!9 kommenttia:

 1. Hesarin seuraamisesta ulkomailla: jos vanhempasi/joku hyvä ystäväsi/tms sattuu olemaan Hesarin tilaaja niin 3e/kk lisähinnalla hän saa myös oikeuden verkkohesariin (katso myös hesarin asiakaspalvelu)  Nimim. näin meille saapuvat uutiset Saksaan asti :) Vaikka onhan postipaketit aina ylivertoja...

  VastaaPoista

 2. Englannissa tuli tanaan ehka jopa viitisen senttia lunta. Paniikki. Eipa juuri metro kulkenut, mutta juna onneksi kuitenkin, joten paasin toihin. Derbyn ulkopuolella asuvat opiskelijat sen sijaan eivat olleet vaivautuneet, kun matka olisi voinut vieda vahan normaalia pidempaan: mitapa sita nyt lumisateessa ulos uskaltautuisi? Mita tuohon sitten sanoisi?

  VastaaPoista

 3. Täti näki nyt kuvat, todistettavasti lunta! Hienoja kuvia muuten! Täälläkin alkaa vaihteeksi olla talvi, pakkasta oli pari päivää noin 20 ja luntakin maassa.

  VastaaPoista
 4. Olen mä joskus verkkohesarin irtonumeroita ostanut, mutta jotenkin se on erilaista lukea lehteä koneelta.  Minna: huoks. Reputa ne arkajalat. :-)  Täti: joko on hiihdetty?

  VastaaPoista
 5. Wau,hienoja kuvia!!

  meillä täällä ei jää lumi edes maahan:(kovasti se kyllä yrittää....

  VastaaPoista

 6. Olen kateellinen! Hyviä kuvia!

  VastaaPoista

 7. Kiitos kiitos.. kaupunkimme on usein kuvauksellinen..

  VastaaPoista

 8. Aivan ihanan nakoisia kuvia! Minakin aina kaipaan suomenkielista lukemista, viimeksi suuressa hadassa luin suomeksi epilaattorin kaytto ohjeet kun ne kerran suomeksikin siina vihkossa oli ( ja konettahan olen kayttanyt jo 5 vuotta...) pateettista.

  VastaaPoista
 9. kyllä teillä siellä on kaunista! (plus vielä hyvä kuvaaja ;)

  dessaussa tuli pari kertaa pari senttiä lunta. nyt lämpötila on nollan alapuolella, ja se on säilynyt jo monta tuntia maassa... katotaan.

  luen nykyään ilmaisia osia hesarista koneelle loggautuessani. ehkä esim. bbc olisi parempi kotisivu? koitan kuitenkin orientoitua suomeen paluuseen. kuuntelen myös radio helsinkiä. mutta ennen kaikkea kaipaan säännöllistä paperilehteä, eikä sen tarttis olla edes HS!

  VastaaPoista