28.2.07

Radio


Hilversum oli hieno. Radio Nederlandin tilatkin olivat päheät, ja varsinkin uutishuone oli aivan mahtava. Maailmankello seinällä ja kauhea häslinki ja muutenkin ihan kuin kuvittelisikin. Studioista puhuttiin Indonesiaan, Karibialle ja vaikka minne. Meillä oli käytössä kokoushuone, jossa paljon viini- ja oluttarjoilua, joihin koski vain eräs brittikaveri, jolla oli voimakas aksentti ja vielä voimakkaammat mielipiteet.

Keskustelut menivät nopeasti. Muutkin olivat panneet merkille pilottijaksoista sen yhden asiantuntijan, joka aina vänkäsi vastaan ja väitti, että Hollannissa ei ole epäkohteliaisuutta. Annoimme vinkkejä tulevia jaksoja varten. Saatan joutua kiintiöitäeurooppalaiseksi radioon, vaikka en nyt tiedä, kun osoittauduinkin vanhaksi kävyksi. Hommaa järkkäävä varmaan noin viisi vuotta minua vanhempi henkilö oli ihan intona, että hei, sultahan saa sitten sitä nuorisonäkökulmaa vaikka maan opiskelijaelämästä, ja jouduin sanomaan, että ei nyt niinkään - kolmikymppisen näkökulmaa etäopiskelusta kyllä löytyisi, mutta sitä ette varmaan tarvitse..

Mielenkiintoinen keikka kaikenkaikkiaan. Saa nähdä, millainen ohjelma tuosta seuraa.

Junamatkalla ehdin lukea talvi- ja jatkosodat ja ison osan Kekkoslovakiaa. Tentti on 14. päivä. Pihisin tänään hetken, kun luin, että ope oli antanut esseenpalautukselle jatkoaikaa viikonlopun yli. Olisi sen voinut aiemminkin kertoa.. (vaikka oikeastaan ei se olisi tuonut minulle kuin yhden lisäpäivän, sillä ylihuomenna tähän aikaan olemme jo Lontoossa lomailemassa..)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti