15.2.07

Valokuvatorstai 15.2.


Valokuvatorstain aiheena on ystävä. Täällä ulkomailla hengatessa kurjin puoli on se, että ystävistä monet ovat kovin kaukana. Onneksi tuo armas puoliso on kuitenkin myös ystävä, kaiken muun lisäksi..

H19 kommenttia:


 1. Kuvasta henkii läheinen suhde kuvaajan ja kuvattavan välillä, Tuuli. Olet ottanut loistavan kuvan. Valo tulee niin kauniisti, että vertaan suurten mestareiden maalauksiin :)

  VastaaPoista

 2. Hieno kuva! Siitä aistii luottamuksen kuvaajaa kohtaan.

  VastaaPoista

 3. Oma kulta on ystävistä parhain :)

  VastaaPoista

 4. Kiva kulma, ja vielä kivempi kohde!

  VastaaPoista
 5. Siissus mutta siellähän on komia isäntä!

  Ja hienosti osaa olla kuvassa toisin kuin eräiden muiden ystävät...

  VastaaPoista

 6. Olen aina ihmetellyt, miten jotkut ihmiset (ja useimmat kissat) vaan osaavat katsoa suoraan kameraan näyttämättä mitenkään vaivautuneilta. Nyt aloin miettiä, johtuuko ilmiö sittenkin kuvaajasta eikä kohteesta - minulla kun on muutama ite otettu valokuva teistä molemmista, joissa katsotte vaivautuneesti kameran ohi. Toisin kuin tässä ja muissakin blogissasi olevissa kuvissa, joissa jopa lampaisiin on saatu jonkinlainen kontakti.

  VastaaPoista
 7. Me ollaan jokseenkin totuttu kuvaamaan toisiamme - ensin H otti minusta paljon kuvia joskus ja nyt minä enemmän hänestä. Itse en osaa tosin vieläkään olla kameran "väärällä" puolella vaivautumatta. Mutta tuossakin kuvassa taktiikka oli se, että otin sarjatulella kasapäin kuvia, ja muutama niistä oli sitten ok. Lopuissa oli jotain huonosti ilmeessä, terävyydessä, jossain muussa..

  VastaaPoista

 8. Kaunis kuva ja kohdekin;)

  VastaaPoista
 9. "Kas, Tuuli on laittanut sivulleen Jean Renon kuvan. Pitääpä lukea tarina...", ehdin ajatella ennen kuin heräsin kunnolla. Ei se ollutkaan J vaan H, mutta terkkuja kaikille kolmelle! Ja joo, pesen kyllä silmälasitkin vielä. :)  Maanantaina pitäis lähtee Londoniumiin ja on vähän klesa olo. Epämiellyttävä fiilis.

  VastaaPoista

 10. Huu Sepe, uudet lasit!! Toivottavasti parannus oloon tulee ennen reissua, matkalla on ikävä olla kiped. Meillä Londonium edessä 2 vkon päästä.

  VastaaPoista

 11. Tuuli tuo. Vie pois, varastavat.

  VastaaPoista

 12. Korea on. Ja jotain sä sille suputat, kun on kulmakarvat tolleen odottavasti pystyllään.

  VastaaPoista

 13. MV toimii komiasti. Hieno kuva.

  VastaaPoista

 14. tosi komea :) joo: eläviä kohteita ois parempi tähdätä sarjatulella, vaikkei kuvaaja eikä kuvattava aina jaksaiskaan. onneksi elämme digiaikaa. unohtuu vaan että pitäis heti poistaa ne ylimääräiset kuvat levyltä...

  VastaaPoista

 15. Emppu, sanos muuta. Pitäisi varmuuskopioida kuvalevy, mutta sitä ennen olisi hyvä poistaa tauhka. Sitä kertyy.

  VastaaPoista
 16. Jean Reno - jota ihailen kovasti, ei siinä mittään - on noin sata vuotta H:aa vanhempi ja se näkyy kyllä naamastakin.

  Kuva on hieno, ai niin mut joku sanoikin sen jo.

  VastaaPoista

 17. mitä ystäväsi tekee työkseen

  VastaaPoista

 18. Hää on fyysikko.

  VastaaPoista