10.2.07

Uusi koppa


Nyt on koneella uusi asumus. Postisetä toi Antec Solon ja rakentelin konetta koko päivän. Hommassa kesti, kun olin hukannut emolevyn speksit ja piti ihmetellä piuhojen kanssa. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut vanhasta systeemistä digikuvan ennen osiksi purkamista. Jos.

Usko meinasi mennä siinä vaiheessa, kun kaiken ollessa kasattuna en yhtäkkiä päässyt kunnolla edes BIOSiin. Vehje postasi ihan kunnolla, oli vain hidas, ja konfiguraatioruudusta ei mennyt enää mihinkään. Levyjä ei löytynyt, BIOS setup avautui vain harvakseltaan. Iik. Otin cmos batteryn pois muutamaksi minuutiksi ja laitoin takaisin, ja konehan tokeni heti. Vähän silti hirvittää, olin jo ihan varma, että olin tuhonnut emon jollain oikarilla tai väärinkytkennällä. Tai sitten, että uudehko PSU kosahti.

Mutta nyt on kone, joka on hiljainen ja viileä ja nätti.Huomenna pitää varmaan taas pukea nörttipaita päälle..2 kommenttia:

  1. Jaajaa, oon tässä aatellut että voisin keväällä lahjoittaa vanhan koneen mutsille ja päivttää samalla itselleni Civ4-kelpoisen koneen (nykyinen on "tuskin kelpoinen"). Tartteepa katella noita hiljaisia koppia.    Niinjuu, täällä pohjoisessa on kans Talvi - korvat tippuu...

    VastaaPoista
  2. Civ4 on hiano. Varsinkin, jos pelaa Epicillä tai Marathonilla. Ja jos tykkää sotia, niin kannattaa ostaa Warlords-ekspansio samalla.    Täältä meni talvi pois, nyt on 8 astetta ja vesisade.

    VastaaPoista