13.2.07

NaamioitaLähdin tänään aamulla aikaisin askartelemaan. Rijswijkissä asuva brittiläinen taiteilija oli luvannut opettaa meidän pienelle porukallemme naamioiden tekemistä, juuri sopivasti ennen tämän viikon karnevaalia. Istuimme siis aamua kahvikuppien, liiman ja paperisilpun parissa. Oma tekeleeni jäi kuivumaan. Tällä hetkellä se muistuttaa erehdyttävästi Friday the 13th -leffojen Jasonia. Edit: Asiantuntijalausuntojen jälkeen näyttääkin siltä, että naamioni on Halloweenin Michael Myers. Kiitoksia korjauksista! Jasonilla oli lätkänaamari.

The Mask

Perjantaina maalaamme ja koristelemme. Viikonloppuna onkin sitten jo karnevaaliaika. Suunnitelmissa on mennä taas sunnuntaina eli vasteloavendina Maastrichtiin katsomaan juhlahumua. Toivottavasti ei ole kauhean kylmä; viime vuonna karnevaloimme lumisateessa. Kestääköhän paperinaamari kovin hyvin vesisadettakaan...

Kestämättömyydestä puheenollen, kuulin, että eräs paikallinen suomalainen oli muuttanut uuteen asuntoon.Uudessa kodissa oli ongelmansa, muunmuassa se, että asunnon parveke putosi alas! Rojahti vain yhtäkkiä tantereeseen. En enää uskaltaudu hollantilaisille parvekkeille.


9 kommenttia:

 1. Ystävällisenä puskavihjeenä kerron myös, että Suomen Lapissa, Levillä sijaitsevien ns. "alppitalojen" parvekkeille ei myöskään ole suositeltavaa mennä. Rakennustyötä toteuttaneen mukaan romahdus on vain ajan kysymys...  (Täälläkin osataan)

  VastaaPoista

 2. Huu. Minä olen tähän mennessä kokenut pelottavia hetkiä vain erään Luxuhotellin parvekkeella Venäjällä, mutta ei siitäkään romahdusta seurannut. Vaan jos olisin hypellyt..

  VastaaPoista

 3. Eiks toi ois enemmän Halloweenien Michael Myers? Aika hiano joka tapauksessa.

  VastaaPoista

 4. Voi olla, mutta eikö Michaelilla ollut vain ilmeetön naama ja Jasonilla sellainen naamasuojanaamari?

  VastaaPoista

 5. Uih, tuo voisi hyvinkin kuulostaa meksikolaiselta arkkitehtuurilta, mutta täällä on minun nähteni pudonnut vain lavuaari. Onneksi, sillä siinäkin oli ihan tarpeeksi selittämistä vuokraisännälle. Ei oikein ottanut uskoakseen, että lavuaari tosiaan tippui ihan itsestään lattialle, ilman että kukaan erikseen kiipeili sen päällä.

  VastaaPoista
 6. Jason Voorheesilla oli lätkäveskarin naamari, joten kyllä tuo muistuttaa Michaelin ilmeetöntä maskia.  Kuul maski eniveis.

  VastaaPoista
 7. Laitathan kuvan myös maalatusta naamarista. : )  Naamarin vedenpitävyyden voisi varmistaa muutamalla lakkakerroksella. Naamarin voisi lakata sekä päältä että sisältä. Taiteilijaystäväsi osaisi varmaan kertoa, sopisiko esimerkiksi vesiliukoinen akryylilakka paperimassan ja värien kanssa yhteen.


  VastaaPoista

 8. Juu! Laitan maalaus- ja koristeluillan kuvia sitten viikonlopumpana.

  VastaaPoista
 9. Kyllä toi on enemmä michael myersin namaarai ku jasonin =) tosi hieno

  VastaaPoista