24.9.06

Blah


Kirjoitin äsken tosi pitkän selostuksen viime päivien museokäynneistä (Rijksmuseum, van Gogh ja Mauritshuis), muista tekemisistä (Amsterdam, Haag, Delftin antiikkikirppikset) yms. Vaan ettepä saa nyt lukea sitä. Läppärini sammui ennen kuin ehdin tallettaa juttuni ja teksti katosi bittiavaruuteen.5 kommenttia:


 1. Kuinka rasittavaa! Minullekin on käynyt noin aika monta kertaa, jotkut jutut olen jaksanut kiltisti kirjoittaa uudelleen mutta jotkut ovat jääneet lopullisesti unholaan. Toivottavasti kirppareista ja muista saadaan kuitenkin vielä lukea!

  VastaaPoista
 2. Mulle on mennyt selkärankaan painaa talletusnappulaa aina kun ajatusten juoksu pysähtyy. Tätä tapahtuu meikäläisen neuronikasassa sen verran usein, että en muista milloin olisin hukannut mitään kovin arvokasta tietokoneen jumittamisen takia. Olen toki tehnyt välitalletuksia täydelle levylle ja tullut pois editorista ihmettelemään mistä sitä lisätilaa saisi...  Aluksi jatkuva Ctrl-s:n painelu joka välissä tuntuu paranoialta, mutta jossain vaiheessa siitä tulee niin automaatiota ettei sitä edes huomaa. Erilaisten paljon tekstiä sisältävien webilomakkeiden kanssa huomaan painavani välillä Ctrl-a Ctrl-c, jolloin kaman saa talteen leikepöydältä jos maailma romahtaa alta.

  Mutta mä olenkin elänyt aikoja, jolloin mm. yliopiston verkko ja yhteydet pätkivät tosi usin ja ahkerasti.

  VastaaPoista
 3. Mä olen selvästikin tottunut viime vuosina liian hyvään, kun en enää puoliautomaattisesti tallettele vähän väliä. Olen myös laistanut varmuuskopioiden teosta, mikä meinasi aiheuttaa pienen ongelman äskettäin, kun armas puolisoni päivitti läppärin rikki ja minulla oli hankaluuksia päästä käsiksi filesysteemiin.  Sain tilanteen kuitenkin korjattua, onneksi, ja nyt pitäisi sitten alkaa taas lykkäämään edes tärkeistä asioista kopsut johonkin muuallekin kuin tämän pikkuläppärin kovalevylle. Se kun voi prakata koska tahansa.

  VastaaPoista

 4. Delftin antiikkimarkkinoista kuulisin mieluusti ihan mitä vaan. Mitä on kaupan, hintataso? Milloin, missä? (No Delftissä mutta millä alueella?)

  VastaaPoista

 5. Kirjoittelen tällä viikolla vielä lisää noista tekemisistämme, mutta nyt nopeasti: Delftissä on kesäaikaan antiikki- ja muu kirppis joka lauantai keskusta-alueella. Ensi lauantai on viimeinen kerta ennen kevättä. Kannattaa tulla katsomaan. Siellä on siis kaikenlaista tavaraa; ikivanhoja peltirasioita, puulokerikoita, delft blue -astioita ja seinäkaakeleita, vanhoja luistimia, kirjoja, astioita, vaikka mitä. Lisäksihän täällä on hienomman ja kalliimman tavaran antiikkikauppoja aika paljon, mutta niissä en ole kierrellyt. Väärä hintaluokka. :-)

  VastaaPoista