22.9.06

Turismia


Olimme tänään ensin tässä lähellä kukkasipulitorilla ja sitten Scheveningenissä rantapäivää viettämässä. Aurinko paistoi ja tuulta oli juuri sopivasti. Rannalle oli ajautunut lukemattomien simpukankuorien lisäksi pieniä rapuja ja isoja meduusoja. Vesi oli ihmeen lämmintä niissä kohdissa, joihin aurinko oli päässyt paistamaan. Keräsimme simpukankuoria, kävimme lounaalla ravintolassa ja istuimme rantahiekalla.

Kävelimme illalla vielä Haagin keskustassa. Buitenhofin edessä oli tv-kuvaajia. Myöhemmin kotiin tultuamme kävi ilmi uutisista, että pari ministeriä oli eronnut hallituksesta Schipholin tulipaloraportin arvosteltua heidän toimiaan. Päästiinpä eroon siis ainakin oikeusministeri Donnerista. Tosin eipä asialla taida olla suurta merkitystä; vaaleihin ei ole montaa viikkoa aikaa kuitenkaan.

Huomenna Amsterdamiin.

2 kommenttia:

  1. Huomasitko blogistani kun viikonloppuna kirjoitin kans että "meidän" rannassa eli aivan kauheasti meritähtiä, ravunraatoja ja sitten just meduusoita?    Onkohan vedet sekaisin? Liian lämmintä?

    Mielenkiintoista.

    VastaaPoista

  2. Joo huomasin! Oliskohan joku merivirtaus tuonut, jos ne on vaikka laumaeläimiä.. Kumma juttu. Meritähtiä me ei nähty yhtään.

    VastaaPoista