14.9.06

Ei hyvää päivääKristillisten CDA haluaa kieltää kaikki sellaiset puolueet, joiden päämääränä on Alankomaiden nykyisen laillisen järjestelmän muuttaminen.

Mikäs se olikaan se puolueen määritelmä? Wikipedian mukaan "Poliittinen puolue on järjestö tai järjestökokonaisuus, jonka pääasiallisena toiminta-ajatuksena on yhteiskunnan kehittäminen jäsenten haluamaan suuntaan, joka yleensä on suunnilleen yhteinen ja samansuuntainen."

Näin typeräksi voi tässä maassa poliittinen diskurssi mennä.


2 kommenttia:

  1. Eihän tuossa ole mitään kummallista. Puolueen nimessä on sana "kristillinen" ja sekä uskonnollisen että poliittisen propagandan tarkoituksena on manipuloida ihmiset ajattelemaan vain yhdellä tavalla. Juuri niin loogista kuin poliitikkojen pelleily yleensäkin :-)    HAASTE: Tämä kommentti on osa Keijun aloittamaa "Anna kommentin kiertää" -kampanjaa. Ohje: Käy blogilistassa valitsemassa umpimähkään muutama blogi. Käy kommentoimassa jotain ystävällistä ja iloista jonkun tuntemattoman blogiin ja haasta hänet tekemään sama muille.

    VastaaPoista
  2. Juu, mutta täällä vähän moni puolue on nimeltään "kristillinen" - puolueet kun ovat alussa jakautuneet lähinnä katolilaisuuden / protestantismin mukaan. Suurin osa puolueista ei kuitenkaan ainakaan aktiivisesti julista omaa uskonnäkemystään ainoana oikeana. Poliittista näkemystään toki. :-)    Mielenkiintoinen haaste! Taidan käyttää "satunnainen blogi" -nappia, sekö oli tarkoituskin?

    VastaaPoista