16.9.06

Metaa ja muuta


Ensin oli haamupäivityksiä, sitten blogspotin kaikki blogit tarjoilivat virheilmoituksia, sitten tietyt blogspotin blogit vaikuttivat kadonneen kokonaan ja nyt en päässyt hetkeen editoimaan omaa polkkaa. Jossain on varmaan ikäviä auringonpilkkuja, tai sitten tämä on salaliitto eli komplotti.

Säätiedotus lupailee seuraaville 5-10 päivälle 24 astetta ja auringonpaistetta. En uskalla uskoa, ettei se vain peruuntuisi.

Eräs rakas ystäväni on taas saanut vaikka mitä aikaiseksi. Voima kertoo lisää (pölö otsikko, muuten).

5 kommenttia:

 1. Blogisisko16/9/06 15:53


  Olen huomannut, että tuollaisessa tilanteessa pääsee omaan blogiin valitsemalla Googlella ensin Bloggerin ja sieltä sitten sisään omaan blogiin.

  VastaaPoista

 2. Hmm, hyvä tietää. Tosin tämä on Vuodatuksen puolella (kirjoitinpa epätarkasti), ja silti oli ongelmaa. Onneksi vain hyvin hetkellistä!

  VastaaPoista

 3. Ei hitsi! Mä oon Lissun maikka! (Oho, paljastin itseni.) Tunnetaankohan mekin? Jopas jotakin.

  VastaaPoista
 4. Mä olen joskus miettinyt, josko oltaisiin jossain tavattu, mutta en keksinyt missä. Siis blogisi kuvan perusteella. Eli vankka ehkä. :-)  Lissu ja minä ollaan tunnettu 13-vuotiaista talonvaltaajaipanoista lähtien.  Maalima on pieni..

  VastaaPoista
 5. Hieno artikkeli. Hyvä Lissu. Vaikket ehkä mua muistakaan...  Olen siis Tuulin nuorin täti..

  VastaaPoista