17.9.06

Ojaan ja allikkoon


Ulkoilutimme lintukirjaa ja havisvihkoa Ackerdijkse Plassenin lintutornilla. Menomatkalla oli käydä kehnosti. Hidastin vauhtia samaan aikaan, kun H:n huomio oli kiinnittynyt tien sijasta tien reunassa kirkuviin meriharakoihin. H sai juuri ja juuri minut väistettyä, mutta päätyi ojaan. Mies on kunnossa, mutta pyörän eturenkaasta tuli sellainen vänkä äärettömän merkkiä muistuttava. H taivutteli renkaan muistuttamaan edes jotenkuten pyörää, ja jatkoimme hissukseen matkaa. Huomenna taitaa olla syytä mennä varaosakauppaan..

Eipä nähty paljon mitään. Toki paljon nokikanoja ja tavasorsia, mutta muuten vain pari merimetsoa, muutama meriharakka, afrikanhanhia ja kattohaikaroita. Olivat nekin toki kivoja. Tulipahan ulkoiltua ja ajeltua, vaikka nyt ei voinutkaan sitten pitää kuntoiluvauhtia yllä. Mun vaihteet rahisee yhä, vaikka fillari kävi viime viikolla huollossa - pitänee koettaa katsoa, josko asialle saisi itse tehtyä jotain.

Mukava viikonloppu. Eilen meillä oli vieraita, ja sitten illalla vielä kävimme kaupungilla ihmettelemässä tivolia ja yöelämää. Törmättiin kavereihin, jotka olivat tulleet takaisin hääreissultaan, ja luvassa on kuulemma illallinen ja paljon valokuvia.

Huomenna pitää käyttää aikaa opiskeluun ja ylihuomenna saapuu sitten se odotettu vieras eli äiti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti