7.9.06

Vlooienmarkt


Onko toverilaumassa henkilöä, joka harrastaa vaellusta, ja jonka kenkäkoko on 44? Täällä olisi yhdet Haltin drymax-pintaiset nahkaiset vaelluskengät ilman käyttäjää. Kengät ovat ruskeat ja niissä on nilkkapituiset varret. H osti ne Helsingistä heinäkuussa elokuun reissuamme varten, mutta popot osoittautuivat heti kättelyssä (hmm, kättely ei sovi kenkiin, heti jaloittelussa?) sittenkin liian pieniksi. Ne ovat siis lähes käyttämättömät. Tarvitsijoita?

Olisi myös yksi 300 watin tietokonepoweri ilman kotia, sekä useita hyväkuntoisia samettihousuja, joihin mahduin vielä pari kiloa sitten.. mutta muistaakseni toverilaumassa ei ole henkilöä, jolle kelpaisivat minulta pieneksijääneet vaatteet. Ehkä koetan kaupata niitä ensi kevään kuningattarenpäivänä.

Tööt olo. Olen ollut eilisen ja tämän päivän lievässä flunssassa ja nyhjännyt siksi sisällä. Telkkarissa on mainostettu kovasti ER:n uusia jaksoja, jotka alkoivat tänään, mutta olenkin jo nähnyt nämäkin Suomessa. Pitäisi viedä fillari alkusäätöön, tai olisi pitänyt jo heinäkuussa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä huomenna. Polvi tarvitseekin lomaa polkemisesta.3 kommenttia:


  1. Onk niil popoil joku tyyppikoodi tai vaik joku muu semmone tunniste? (akuutti sekamurrekohtaus, valitan)

    VastaaPoista

  2. En mä kyllä löydä niistä mitään koodia. Läpässä lukee Halti, pohjassa lukee gripmaxX ja kyljessä drymaxX. Koetin googlettaa, mutta en löytänyt ihan vastaavia. Lienevät Haltin joku vuotta 2005 vanhempi malli. Koetan kaivaa vielä infoa. Ne tuli Partioaitan aleesta, mutta niiden webihinnastossa ei ole enää Haltin kenkiä lainkaan.

    VastaaPoista

  3. Kuitin mukaan kengät näyttävät olevan Halti Scout. Googlettamalla Scoutit taas ovat rinkkoja. Tiedä sitte.

    VastaaPoista