19.9.06

TTA!


Kriisillä ja Z:llä on jo aiemmin ollut blogeissaan avulias kirjoitus, jossa avitetaan hakusanoilla blogiin päätyneitä webiharhailijoita. Tässäpä oma vastaavani.

hollannin pedofiilipuolue
Juu, kyllä sellainen valitettavasti on olemassa. Se koostuu kolmesta pervosta sedästä. Asiasta voi päätellä, että täällä on kovin helppoa perustaa puolue. Paljon vaikeampaa sen sijaan on saada puolue vaalikelpoiseksi, ja siinä tämä kolme-pervoa-setää -ryhmittymä ei taida onnistua. Mitäpä jos ei enää annettaisi heille kaipaamaansa julkisuutta?

korkeuskammo
Paranee kummasti, kun innostuu kiipeilemään vuorilla ja ajelemaan köysiradoilla. BTDT.

aikuisen korvatulehdus

Kettumainen tauti. Paranee yleensä ilman antibioottejakin, mutta mulla viimeksi ei, ja siksi sain liimakorvan. Liimakorvasta paranemisessa meni nelisen kuukautta.

ajopäiväkirja
Hyvä idea kuntopyöräilijälle, jolla on aina ollut listamania. Kirjoitan ylös lenkin pituuden ja reitin. Alkaa hävettää, jos ajopäiväkirjaan ei ilmesty mitään moneen päivään, ja sitten häpeä ajaa lenkille. Kätsyä.

babylon 5 suomen suurlähetystö
Käsittääkseni B5:ltä löytyy Minbarin, Centaurin, Narnin ja muutaman muun tahon suurlähetystöt, mutta Suomen suurlähetystöä pitää etsiä Groot Hertoginnelaanilta Haagista.

fedora-core-5 kernel-image-not-found

Au, otan osaa. Buuttimediasi saattaa olla viallinen, eli siis se romppu tahi suppo, jolta yrität FC5:ttä installoida.

halpalennot muncheniin
En mä vaan tiedä. Jos itse menisin, menisin bussilla tai junalla. Mutta ehkä Germanwingisllä vaihdollisesti?

hampurin kirpputori
St. Paulilla on kirppis ainakin joskus.
 
horatio hornblower
Fiktiivinen brittiläinen meriupseeri Napoleonin aikakaudelta. Wikipedia kertoo lisää.
 
intialainen kauppa
Helsingissä sellainen löytyy Hämeentieltä läheltä Hakaniemen toria. Meidän lähin on tuossa Binnenwaterslootilla. Siellä sedät myyvät yöllä kallista kaljaa ja katsovat pienestä telkkarista bollyfilmejä.

invalidit rauhan puolesta
Tää on jo vaikea. Ainakin sotainvalidit esimerkiksi Vietnamin sodan jälkeen ovat olleet rauhan puolesta? Esim. Ron Kovac? Mutta jos haet suomalaisia rauhanpuolustajia, niin niitähän löytyy:
Suomen Rauhanpuolustajat
Sadankomitea
Eivät varmasti rajaa invalidea toimijoidensa ulkopuolelle!

italian kulkukoirat
Niitä on paljon ja olisin mielellään tuonut ne kaikki kotiin.
 
neuralgia
Neuralgialla tarkoitetaan hermokipua. Mulla on kokemusta kahdenlaisesta: ensin vähän yli vuosi sitten sain leukaluuhun tulehduksen (pienen operaation seurauksena), joka aiheutti muunmuassa hillitöntä hermokipua nervus alveolaris inferiorin jouduttua turvotuksen takia puristuksiin. Vedin ibuprofeiinia, kodeiinia, voltarenia, vaikka mitä ja hakkasin päätä seinään. Nukuin kahden tunnin pätkissä, kun särkylääke välillä auttoi ihan vähän. Kivun lisäksi leuassa marssivat muurahaiset, välillä tuntui siltä, kuin joku kaataisi kylmää vettä naamalle, välillä kuumotti, välillä nyki tai kipinöi. Oli kummaa ja kamalaa ja kesti muutaman viikon, mutta onneksi parani. Toinen on sitten tämä hortonin neuralgia eli äkilliset kivuliaat päänsärkykohtaukset, jotka esiintyvät silmän takana.

patentti-insinööri
Täällä patentti-insinööri on yleensä kovapalkkainen kaveri, joka tekee tylsää duunia European Patent Officessa ja saa liksansa verottomana. Pitää olla tekninen korkeakoulutus ja osata vähintään englantia, ranskaa ja saksaa.

Toivottavasti Tämä Auttoi!

1 kommentti:

  1. inspiroit. blogasin juuri aiheesta:

    http://epalonen.vuodatus.net/blog/244996

    joku löysi omani viime yönä sanoilla: day, care, centre, ratikka

    onkohan Ratikka joku päiväkoti?

    VastaaPoista