14.9.06

Winkelen


Uuden tutkimuksen mukaan hollantilaiset miehet käyttävät enemmän rahaa shoppaukseen ja laittautumiseen kuin naiset. Miehet käyttävät vaatteisiin keskimäärin 106 euroa kuussa (!!) ja naiset 69 euroa.

Kuinkahan kalliita siis ovat vaaleanpunaiset kauluspaidat ja raidalliset pillihousut? Tai oranssit farkut?10 kommenttia:


 1. Mukavaa, että tulit blogiini kommentoimaan. Löysin blogisi. Linkissä Delftistä.

  VastaaPoista

 2. Kiitos hienosta linkistä! Tulehan kaffeelle, jos vielä Delftiin päädyt.

  VastaaPoista
 3. No oranssit farkut maksaa varmaan juuri tuon satasen. Mitä rönttöisemmät, sen kalliimmat?

  Tervehdys Dallasin tyylikentiltä...

  VastaaPoista
 4. Tulin heti kommentoimaan vuorostani tänne!  Uskon ihan heti että hollantilaismiehet panevat rutosta rahaa vaatteisiin. Nauratti tuo kommenttisi noista kuteista...juuri tuollaistahan täällä näkee...muualla en todellakaan ole nähnyt! just näitä yhdistelmiä sitten että oranssit housut ja vaikka vihree pikkutakki - ja kaikki jotain kalliita merkkejä.  Hollantilaisten naisten pukeutuminen on minusta aika järkkyä ..,.tai mikäs minä olen kommentoimaan muiden kuteita..no,menköön! Aika lailla samasta lestistä on suurin osa naisten kuteita.

  VastaaPoista
 5. Tämähän nyt ei tähän keskusteluun liity mitenkään, mutta tällaista löytyi tämän päivän Iltalehdestä. Lainaavat STT:tä.  Pedofiilipuolueen vastainen adressi menestyy

  IL 15.9.2006 10:18  Kymmenettuhannet suomalaiset vastustavat Hollannin pedofiilipuoluetta nettiadressin kautta.  Perjantaiaamuun mennessä vetoomus oli kerännyt yli 128 000 suomalaisen nimen.  Allekirjoittajat vaativat Hollantia kieltämään PNVD-puolueen, joka tavoittelee muun muassa seksuaalisen alaikäisyyden laskemisen kahteentoista vuoteen. Haagin käräjäoikeus antoi luvan puolueen perustamiseen sananvapauden, kokoontumisvapauden ja järjestäytymisvapauden nojalla.  Nettiadressi aiotaan luovuttaa oikeusministeri Leena Luhtaselle (sd) EU:n oikeus- ja sisäministerien epävirallisessa kokouksessa, joka pidetään ensi viikolla Tampereella.  STT

  VastaaPoista
 6. Jee. Kyseinen kolmen hengen "puolue" on lähinnä huono vitsi, ja vaiettu täällä kuoliaaksi. On se kiva, että suomalaiset tuo sedille lisää huomiota. :-/  Mitähän tuossa kuvitellaan, että tapahtuu? Jaa, monta suomalaista allekirjoitti adressin, mennäänpä tässä muuttamaan Hollannin perustuslakia?

  VastaaPoista
 7. Piilomajan emäntä15/9/06 12:50


  Joo, ei voi olla ajattelematta että keräisivät nyt siellä Suomessa nimiä asioita varten joihin he todella voivat vaikuttaa - Suomessa.

  VastaaPoista

 8. Piilomajan emäntä (miten toi lyhenis? Piilis? :-D ): juu, olen kyllä ihmetellyt naistenkin vaatteita.. tosin kun omatkin ovat aina henkkamaukan lastenosastolta, niin ei ole varmaan varaa sanoa, mutta.. ja kanssa hiuksia. Pystäri edestä, pitkä takaa malliin Nykäsen Masa tuntuu olevan yhä/taas muotia.

  VastaaPoista
 9. Piilomajan emäntä15/9/06 18:00

  Piilis sopii oikein hyvin!

  Juu, naisten vaatteet...luin sen sun hollantilaispissiskuvauksesi..ja ne on JUST sellasia!

  Mikä on rasittavampaa kuin joutua ruuhkabussiiin parinkymmenen sellaisen kanssa...huuuuh!  Kampaajalla minua ei ymmärretä koska en halua pystäriä ehkä takatukkaa...  Oletko huomannut muuten myös ihmisten suuren innon ruskistaa nahkaa rannalla..ja solariumeissa?

  Sitten, sanotaan nyt sellaisina liki viiskymppisinä ne naiset on kivan näköisiä kun nahka roikkuu tummanruskeena, yläluomessa on turkoosia, tukkamalli tuo ed. kuvailtu, jalassa bootsit, persvako näkyy lantiohousuista ja pannaan tohon vielä sellanen "kaljamaha" niin uppista kun on upeeta!

  VastaaPoista

 10. Joo! Meidän kadullakin on kaksi solariumia ja niissä ravaa väkeä. Ja sit jotain kotisolariumeja mainostetaan televisiossa. Melanoomaystävällistä menoa.

  VastaaPoista