1.11.06

Luxusta


Ulkona on syysmyrsky, mutta kotona on kuivaa ja lämmintä. Tein omenapiirakkaa, ja söimme sen kanssa jäätelöä. Istuin pitkään kuumassa kylvyssä lukemassa hyvää kirjaa, ja mies kävi vielä kysymässä, voisiko hän tuoda minulle sinne juotavaa. Kyllä mun kelpaa!

8 kommenttia:

 1. Sulla menee selvästi paremmin kuin vaimokullalla, joka sai hääpäivälahjaksi tiskirätin.  Rätissä on tosin iloinen hai ja monta sen kaveria, joten se otettiin kyllä riemulla vastaan.  Puuh, pitäis pitää seminaariesitelmä englanniksi. Kerta se on ekakin ja tää on just se kerta.

  VastaaPoista

 2. Btw onks teillä siellä glögiä? Tuli vaan mieleen tuosta kylpyjuomisesta, että sepä voisi olla aikas namia.

  VastaaPoista

 3. Omenapiirakkaa on täälläkin, mutta en silti voi olla tuntematta pahanlaista kylpyammekateutta, jota ei karkoita edes puusauna (tai pihan pikkuruinen uima-allas, jota tähän vuodenaikaan ei voi käyttää)...

  VastaaPoista
 4. Sepe: tiskirätti häälahjana on kyllä sieltä ehdottomasti pahimmasta päästä. :-D Onnea seminaariesitelmään.  Z: ei ihan, mutta on gluhwijniä, joka on siis jotain hehkuviinin kaltaista.  Peesu: vaihtaisin kylpyammeen puusaunaan koska vain! Mä olen viimeksi käynyt saunassa heinäkuussa. Amme on sitäpaitti helpompi rakennella jonnekin, saunaa ei tänne saisi kirveelläkään. Miten olisi sellainen kylpytynnyri saunan ulkopuolelle? Appivanhemmat pykäsivät mökille sellaisen, ja se on kyllä vänkä.

  VastaaPoista
 5. Niin sitä pitää! Minäkin ryntäsin eilen heti loman alkajaisiksi nauttimaan kuumasta kylvystä ja myöhemmin käteen ilmestyi lasi shamppanjaa. Ovat nuo miehet huomaavaisia!!  Pitäkäähän itsenne lämpiminä älkääkä jääkö kaatuvien puiden tai putoavien oksien alle - vaihtariajoilta muistan, että joka myrskyssä kaatui puita ja pystyyn jääneistä tuli puolet oksista alas.

  VastaaPoista

 6. Anna: On ne, on! Tähän mennessä ei ole ollut pelkoa kaatuvien puiden alle jäämisestä, kun ollaan pysytelty kotinurkilla. Aina etukäteen päätän, että seuraavan myrskyn sattuessa menen rantaan valokuvaamaan. Mutta sitten tositilanteessa mukavuudenhalu voittaa. Nyt yritän taas kertoa itselleni, että ne mahdolliset myrskykuvat ovat kyllä epämukavuuden ja kylmän ja kastumisen arvoisia..

  VastaaPoista
 7. Tuuli, tervetuloa puusaunomaan, kun tänne päin tulette!  Tuo meidän saunamme (yhteinen yläkerran naapureiden kanssa) on sellainen vanhan mallinen isohko tila, jossa on samassa huoneessa sekä pesutila että kiuas ja lauteet. Ehkä sinne tosiaan mahtuisi ammekin... 8-)

  VastaaPoista

 8. Kiitos Peesu kutsusta, pidetään mielessä!

  VastaaPoista