21.11.06

Toimisikohan tämä jo?Blogi näyttää jo aika ehjältä, mutta esimerkiksi kommentoinnin toimimisesta en ole varma. Ilmoitelkaa, jos näette jotain outoa.

Blogivaivojen aikana kotona tapahtunut: eilen meni noin kaikki pieleen, opiskelu takkusi, blogaus ei toiminut, satoi vettä vinoon, harmitti, päätä särki. Lisäksi nyt on kova ikävä ihmisiä, jostain syystä varsinkin siskoa ja tätejä. Pitäisi varmaankin soitella puhelimella. Päätin olla menemättä Luxemburgiin Emppua tapaamaan, kun olisi pitänyt pika-ajoittaa se vaalivalvojaisiltaan. Ja olisi pitänyt löytää hyvin lyhyellä varoitusajalla (tai siis, olisinhan minä voinut hoitaa asian ajoissakin..) halpa hotelli. Luxemburgissa ei oikein ehdi käydä päiväseltään.

Blogivaivojen aikana Hollannissa tapahtunut: kaksi junatörmäystä, toinen Rotterdamissa ja toinen Arnhemissa, kummassakaan ei onneksi kuolonuhreja. Uutisissa kerrottiin myös, että tämä syksy on Hollannin kaikkien aikojen lämpimin. Siltä vaikuttaa; sääennusteen mukaan tämän viikon loppupuolella pitäisi olla 15 astetta, marraskuun lopussa.. Nyt on 10 ja aurinkoista, eli blogaamisen sijasta pitäisi olla ulkona.

Vaalikamppailun viimeiset hetket ovat käynnissä. Joidenkin kyselyjen mukaan Sosialistische Partij on mennyt PvdA:n ohi kannatuksessa nyt viime hetkellä. Toisissa kyselyissä PvdA:lla taas on selvä kaula SP:hen. Kaikissa valitettavasti Balkien CDA on kärjessä. Nyt pitää vain toivoa, että vasemmistopuolueet saavat tarpeeksi ääniä koalitioon - jotkut nimittäin ennustelevat, että CDA kiskoo voittaessaan hallitukseen mukaansa saman vanhan VVD:n ja ChristenUnien. Tämä tarkoittaisi lisävoimia Verdonkille ja äärikristillisille. En edes viitsi kuvitella, mitä kaikkea siitä seuraisi.

Edit: Näemmä blogikommentointi ei vielä toimi ollenkaan kunnolla, vaan herjaa evästeistä. Toivottavasti korjaantuu tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti