17.11.06

Polkka töksää


Vuodatus oli huollossa illan ja yön ja valittelee MySQL-ongelmista nyt yhtenään. Kiskoin wgetillä varmuuden vuoksi backupin blogista kotikoneelle, vaikka kaipa se Tuomas näistä varmistuksia ottaa, ainakin joskus..?

Tulee muuten pölhö olo, kun nysvää esseen parissa tovin, ja sitten huomaa kirjoittaneensa aiheen vierestä. Aloittelijan erhe. Onneksi ei ole palautuspäivä.

Tänään on tiedossa keilaamista ja Lähi-Idän ruokaa suomalaisnaisporukassa. Toivottavasti muutkaan eivät osaa keilata.3 kommenttia:


 1. No vielä hölömömpi olo kokemattomalle kurssinvetäjälle tulee kun vetää esitelmää/kurssia (En oikein tiedä kumpi se oli, kurssina sitä kylläkin mainostettiin) ja huomaa yhden yleisökysymyksen jälkeen vetäneensä yli puolituntia täysin käsiteltävänä olevaan asiaan liittymätöntä kiivastempoista monologia...

  VastaaPoista

 2. Heh. Toivottavasti kurssilaiset kuitenkin viihdyttyivät.

  VastaaPoista
 3. Kaiketi, sillä tulivat tauolla kyselemään lisää, mutta oppivatpa sen ettei minulta kannata kysellä tekijänoikeuslain vaikutuksista (Don't get me started!) tekniikkaan - varsinkaan kun en ole lakimies, tietoni olin kylläkin saanut Kemppisen (http://kemppinen.blogspot.com/) kirjoista, ja Kemppisen luulisi tietävän mistä puhuu.  Asiaa sivuten: maanantaina onkin mielenkiintoista kuulla mitä YLE & Nokia DVB-H:sta kertovat, YLE sentään antoi nyt sairaaloille jatkoaikaa digi-TV:hen siirtymisessä.

  VastaaPoista