8.11.06

Vaalivalvonta


Jaksoin kukkua aamukuuteen CNN:n, vaaliblogien ja ircin ääressä. Sitten alkoi pää nuokahdella niin paljon, että oli parempi kömpiä nukkumaan. Edustajainhuoneen varmistumista demokraateille oli kemutettu jo jonkin aikaa ircissä, mutta senaatti taitaa jäädä auki vielä muutamaksi päiväksi. Siellä kun on pari kisaa menossa uudelleenlaskentaan tiukan tilanteen vuoksi. Jos äänimäärissä on alle prosentin ero, seuraa automaattinen uudelleenlaskenta. Virginiaa jännitän eniten; vaikka Jim Webb ei mieleeni olekaan, on hän kuitenkin George "Macaca" Allenia parempi vaihtoehto. (Oikeastihan asialla ei itselleni ole mitään kummempaa merkitystä - en vain jaksa noita öykkäreitä.)

Vaalivalvonnan aikana oli hyvää aikaa päivittää läppäri yumilla Fedora Coren versioon 6. Helposti meni. Kesti vain kovin kauan. Nyt pöytäkone tekee samaa päivitystä.

Hollannista sen verran vaalikamppailu-uutisia, että Verdonkin ja kumppaneiden VVD on pudonnut kannatusluvuissa Sosialistische Partijn taakse neljänneksi. Jee! Tosin CDA on taas suositumpi kuin demarit eli PvdA.

3 kommenttia:

 1. oblomov jr.8/11/06 17:46

  Ohiossa tapahtui täydellinen vallanvaihdos!

  Juttelin Skypellä viime yönä vanhan netti-

  ystäväni clevelandilaisen Rachelle'n kanssa ja hän sanoi: "Every state-wide office on the ticket is ours! I'm not gonna have to sell my house and move to Canada after all! It's daylight again in

  Ohio!"

  VastaaPoista
 2. On kyllä taas niin tapahtumarikas päivä että huh!! Virginiaa vielä odotetaan ja presidentti puhuu teeveessä ihan läpiä päähänsä ;)  Bye bye Don!

  VastaaPoista

 3. Joo, ircissäkin ohiolaiset hihkuivat. Pääsivät eroon Blackwellistäkin. Ja nyt sitten Rummy vaihdetaan toiseen Iran-Contra -soturiin.. no, ei se uusi tyyppi ainakaan _huonompi_ voi olla.

  VastaaPoista