9.11.06

Senaattikin DemokraateilleJuuri tulleen tiedon mukaan (heh heh) Webb on voittanut Virginiassa, eli senaatissa on demokraattienemmistö. Tätä tosin osasin jo odottaa, Rumsfeldin eroa en.

CNN:llä haastateltiin hetki sitten Yhdysvaltain ensimmäistä muslimiedustajaa. Kannatusjoukot huusivat vaalikemuissa "Allahu Akbar". Jossain voi varmaankin kuulla punaniskojen ratkeavan kiukusta.

Edit: Buhhahhaa. Rummy & Saddam:
4 kommenttia:


 1. Munkin piti tuosta Rumsfeldistä ihan nipistää itseäni! Paljonkos aikaa niihin pressanvaaleihin enää olikaan... aah, mitähän tämä merkitsee ilmastosopimusten ratifioinnille... tai kidutuslainsäädännölle... jip jip! Olkoonkin että pressalla on siellä sikana (yksin)valtaa, mutta kyllä sen nyt on pakko edes ihan vähän kuunnella, onhan???

  VastaaPoista
 2. En varmaan ole ikinä ollut näin minuutilleen ajan tasalla vaalitapahtumissa - vapaapäivä mahdollisti väijymisen yhtaikaa netissä ja teeveen ääressä, ja tänäänhän tosiaan tapahtuikin moneen otteeseen. How fun!  Yritin saada jo sydänmaiden reaktioita esiin naapurista mutta kieltäytyi sanomasta mitään ;)  Kyllä Bushilla oli sellainen asenne lehdistötilaisuudessa, että demokraattien kanssa yritetään ihan oikeasti tehdä yhteistyötä ja sodan kurssia korjataan. Nähtäväksi jää mihin suuntaan, mutta eri puolueita tunnustavat kommentaattorit olivat kuitenkin yhtä mieltä, että eipä paljon selvemmin olisi voitu myöntää että pieleen on Irakin kanssa menty ja nyt ollaan valmiita miettimään jotain muuta.  Nyt sitten demokraatteihin ryhtiä ja toimeksi!

  VastaaPoista
 3. Tämän päivän N.Y. Timesissa Maureen Dowd

  selittää kolumnissaan Rummyn potkut tosi mageesti!  www.nyt.com


  VastaaPoista
 4. Juu, tuo Dowd oli hyvä. Oikeassa siinäkin, että uusi sotaministeri on "vanhasta jengistä" - kyse on taas kerran kylmän sodan soturista ja pahan kerran Iran-Contra -soppaan sotkeutuneesta kaverista, jonka muisti on kummasti pätkinyt asioita myöhemmin selviteltäessä...  Demokraattien eka ryhdin osoitus voisi olla ottaa nämä asiat esiin ennen Gatesin virkaanasetusta? Taitaa olla hivenen turha toivo..

  VastaaPoista